2030 Érd, Diósdi út 33.

Rendelési idő

K-Sze-Cs 14.00-20.00

Telefonszám

+ 36 20 252 1341

Email

erdentalfogaszat@gmail.com

Telefonszám

+ 36 20 252 1341

Rendelési idő

K-Sze-Cs 14.00-20.00

Email

erdentalfogaszat@gmail.com

Garancia

Rendelőnk 2 éves jótállást vállal..

..minden általunk elkészített és átadott fogtechnikai és helyreállító
munkáért (koronák, hidak és műfogsorok).

  • Kivétel: a fogsorok alábélelése, a kombinált kivehető fogsorok precíziós elhorgonyzása (pl.:műanyag betétcsere).

Egy éves jótállást adunk nálunk végzett tömésekre és kisebb helyreállító munkáért.

  • A garancia feltétele a félévenkénti szűrővizsgálaton való részvétel. A fogbél, fogágy, íny gyulladásos betegségei nem tartoznak a garancia körébe. A garancia elsősorban az átadott fogmű minőségére vonatkozik. Gyökérkezelés esetén a magas egyéni rizikófaktor miatt, (anatómiai eltérések, egyedi variációk nagy száma, stb.) a leggondosabb fogorvosi beavatkozás mellett sem adható hosszú távú garancia. Kivehető fogpótlások garanciája – A kivehető részre a garancia abban az esetben érvényes, ha a páciens az alábélelés megállapítása ügyében félévenként kontrollra jön, és a fogpótlását szükség esetén alábélelteti.

A garancia tehát csak abban az esetben érvényes, amennyiben a páciens:

  • Részt vesz a félévenkénti szűrővizsgálaton. A fogorvos által javasolt szájhigiéniás előírásokat, a fogmű speciális tisztítását betartja. Az átadott fogmű (korona, betét, híd, fogsor stb.) hibája, annak fogtechnikai elkészítése során jött létre. Ha a beteg elmulasztja a féléves szűrővizsgálatot. Ha a páciens elhanyagolja a szájhigiénéjét. Ha nem követi a fogorvos utasításait (például a teljes protézisét nem viseli éjszaka). Ha a részleges, vagy a teljes műfogsor, nincs megfelelően gondozva, tisztán tartva. Ha a fogművet nem rendeltetésszerűen használja (leejti, odaüti stb.). Ha a fogíny, vagy a fogat tartó csont természettől sorvadt. Ha a páciens dohányzik, mert ezzel rontja szájhigiénéjének általános jó állapotát. Ha a fogorvosa által javasolt éjszakai
    harapásemelő sínt nem készítteti el, illetve nem hordja – melynek
    következménye a túlzott fogsor szorításból adódó porcelán leplezés lepattanása lehet. Ha olyan általános betegsége van, aminek negatív hatása van a fogakra, (például cukorbetegség, epilepszia és csontritkulás, röntgen besugárzás vagy kemoterápia utáni állapot). Ha a páciens nem értesíti a rendelőnket időben a garancia igényéről, vagy időben bejelenti, de a kifogás kivizsgálását nem teszi lehetővé. Más fogászaton veszi igénybe a szolgáltatást. Ha a páciens nem teljesíti fizetési kötelezettségét.

Call Now ButtonHívás